30 Januari...

Hej allihopa, har nu tyska och sitter i en språkstudio, typ man lär sig massa övningar och sånt, VÄLDIGT TRÅKIGT!
Fattar lite, men inte mycket:P
Har bara en lektion till efter den här och det är biologi.
Måste dra;)

29 Januari

Hejsan allihopa, har inte hänt så mycket än så länge idag.
Har haft matte och svenska, och nu har jag håltimme innan kemilabben så jag passar på att skriva här lite, men har även skrivit en utvärdering:)
Nu ska jag strax jobba matte så kan inte skriva så mycket för kemilabben börjar 15.10;)
Efter skolan ska jag ut och äta med pappa + att jag ska köpa ett rutat häfte som jag kan ha nu till Matte B kursen, efter det så åker jag till Gärde och väntar där tills träningen börjar;) Lär ju bli lika roligt som vanligt med träning =)
Så kommer inte skriva mer idag för kommer hem typ vid 22;)
Men nu måste jag jobba matte!!! ;) haha
Hejdå// Mandy ( som Jennifer skulle sagt)  xD


     Måste plugga!

28 Januari

Hej är ni redo för ett otroligt spännade inlägg??;) haha

Aja här kommer det, dagen började genom att jag blev väckt typ 500 gånger innan jag orkade ta mig upp ur sängen och då stog klockan på 07.01 typ. Skulle åka med mamma eftersom jag har träning med hockeygym klockan 08.15 (Y) Längtar tills vi kan byta den tiden!!!;) haha
Aja väl framme på Gärde så hade jag sovit i typ 30 min i bilen, riktigt nice men var inte helt vaken så var så dum att kliva av på baksidan av ishallen och då var inte dörren öppen där och då ringde jag till mamma samtidigt som jag sprang typ upp för en liten backe, haha är fortfarande vid ishallen, ja iaf så stannade mamma och skjussade mig till entrén på ishallen. Haha tänk er att börja springa typ 100 m när man är helt nyvaken, nej vet går inte att tänka sig;) xD
Väl inne i omklädningsrummet fick jag syn på en ganska så pigg Olivia, samtidigt som jag måste sett helt drogad ut:P haha  precis innan träningen började kom Jennifer som vanligt och då var typ jag och Olivia klar så vi gick ut på isen, varje onsdag tränar vi med killar som går i 7-9 och det är faktiskt ganska roligt... men idag gick träningen i stort sett skit hela tiden, men får ju komma igen imorgon!
Efter träningen var det dags för nästa stressmoment och det är att bli klar på typ 20 min! Vi hann iaf och vi åkta till våra skolor, först på schemat för min del stog det KEMI, Jippi tänker ni nu va? haha , aja det gick ganska bra faktiskt och jag börjar fatta mer nu på en termin än vad jag gjorde på hela högstadiet! hahahhaha bravo (Y)

Sedan efter kemin var det engelska men då såg vi på en film och den var bra men sorgligt slut..=/
när den var slut var det dags för matte och idag började vi på matte B, haha och fattade typ ingenting av det vi började med idag, men ska anstränga mig riktigt ändå! ;) Plastade även in de nya böckerna och det gick kanon för mig!! :D
Sen var det ju dags med tyska inget att säga om den förutom att jag fattar inte så jätte mycket av kasus och massa annat strunt, men hoppas jag fattar snart iaf! :P
Efter tyskan så stog Olivia och Jennifer nere i entrén på Hedbergska och väntade på mig, så snällt så :)
Vi gick till ICA först där jag köpte en macka och en loka innan vi åkte till Bydalen för att inventera på coop med laget, jippi tänkte vi innan men det var ändå inte så farligt tyckte jag, eftersom man kunde ju umgås och driva med de i laget ändå :D När vi var klar där åkte jag och mamma till Birsta för att mamma skulle kolla på kläder och lite annat, MEN ALLTSÅ ÄR DET BARA JAG ELLER VAD ÄR DET FRÅGAN OM MED DAGENS KLÄDER?!!!! SÅÅ JÄVLA FULA!!!
Mamma hittade inget så vi åkte hem och nu är jag hemma och skriver här som vanligt, tycker jag har varit duktig faktiskt^^
Men nu ska jag äta lite för är hungrig, så vi hörs nått men kanske inte imorn för har sen träning imorn, men den som lever får se:)
Kramen bananen allihopa:)
P.S kommentera gärna D.S


 TJA DET ÄR JAG SOM ÄR SLÄNGARN=D

27 Januari

Hej kommer skriva kort av allt som hänt idag för ska se reprisen av Timrå matchen;)

Klev upp 07.00 och bussen gick 07.20, haha bra start eller vad?;)
Satt med Lindahl på bussen, alltid lika kul eftersom vi träffas så sällan nu:( Aja var kul att vi fick träffas iaf :D
Väl framme i sundsvall, gick jag till Hedbergska för skulle se på vårshow, den var väl inte super direkt men vissa sånger var bra och de som pratade mellan låtarna var coola xD
Efter det var det dags för bad, så jag och Evelina gick dit direkt och satt och vänta ett tag, men sedan var det dags.. simmade 40 längder klädsim, dök vanligt från lilla och mellersta trampolinen^^ stolt*
Man skulle egentligen dyka bakåt från den lägsta men jag hoppade det ja, för var rädd att få ryggplask, inte kul!
Sedan efter badet var det dags för första bildlektionen på gymnasiet, läraren var rolig som attan! :D
Vi började med att rita i gråskalan, vi tog en svartvit bild från en tidning och rutade in den sedan rutade vi också in ett A3 papper, roligt faktiskt och jag började rita Catwomen xD Hoppas den blir bra tillslut!

Efter lektionen åkte jag till Gärde med pappa för att hämta Jennifer, Issa och Malin(gud) haha och alla deras trunkar men det gick ju inte så bra från början men sen kom Nilsson som en räddning och tog två trunkar och alla klubbor (Y) Tackar!
Men Malin, Issa och Jennifer fick ändå ha en trunk i knät, ingen kommentar av vad de kände för att ha Jennifers trunk där xD hhaahahaha  ( hade träning i Njurunda som ligger en bit utanför Sundsvall)
Vi hade lika roligt som vanligt! :) Vad skulle man göra utan de + Olivia?! :) Vi är lite smått tokiga vi som går hockeygym xD

Aja nu hinner jag inte skirva mer för ska se matchen;)
Ha det bra alla glada och njut av den fina bilden nedan (Y)

Kramen bananen// TheStarA


 Så här kan himlen se ut en mörk Januarikväll :O Vackert?

26 Januari

Hejsan allihopa och tack för kommentarerna, riktigt roligt att se:)

Idag har det inte hänt mycket, var hemma från skolan så har typ sovit hela dagen i princip annars har jag kollat på tv och alldeles nyss var jag ute och gick ca 1km med mamma. Ganska kallt ute faktiskt:P
Vilade även från träningen idag,ganska skönt faktiskt för har blivit mycket nu de senaste 2veckorna;)
Men imorn blir det förhoppningsvis 2träningar, om det går för en lärare på skolan, men annars blir det 1..=)

Mer som händer imorn är att vi i klassen ska gå på en vårshow som esterna på Hedbergska(en gymnasiskola) har gjort, den var faktiskt ganska bra förra året.
Annars är det typ vanlig skola och vi ska bada på idrotten, haha hoppas vi inte behöver simma 80 längder igen för då dödar kommer jag döda nån!!! + att vi ska simma klädsim...suck!! Aja bara att kämpa på! ;)
Nu har jag verkligen ingenting att skriva om, så nu ska jag inte skriva mer. Logiskt va?;) haha sämst jag vet!

Bye// TheStarA


 SIXTEN DU ÄR SOM DU ÄR;)

25 Januari, matcher hela dagen!

Inte mycket kommentarer från er, funderar på att sluta skriva för ändå inga som kommenterar:(

Dagen började med att pappa väckte mig 05.55, men tog mig inte upp förns 06.10 och något död jag var då...alla som känner mig vet att jag inte är någon morgon människa direkt;)
Aja jag klädde bara på mig och sen bar det iväg mot Härnösand som var dagens mål, men innan så skulle vi hämta upp Jennifer och Pernilla och det gick ju bra...inte:P hahah Jennifer glömde nämna en "liten" detalj och det var att hon var hos sin mamma, haha typiskt dig men gick ju bra tillslut ändå;)
Fast shit va mycket snö det är inne i Sundsvall, speciellt imorse när det var oskottat! Aja vi tog oss upp för backen där Jennifer bodde och då var första stoppet avklarat.. så efter det bar det iväg igen.;) 
 40 min senare anlände vi till Högslätten(ishallen i Härnösand)  och vi gick in i omklädningsrummet och då var det typ 20 min kvar innan träningen, inte så mycket att berätta förutom att det gick väl bra men man kände sig ganska seg i benen...aja efter träningen var det dags för frukost..jag åt en tallrik med fil och flingor + en macka.
Efter frukosten var det 20 min kvar innan tränaren skulle snacka med oss och då jonglerade några med fotbollen tills det var dags för snack, ja som vanligt fick jag fotbollen i ansiktet men den här gången på kinden;)
Inte så mycket mer att skriva nu förutom att vi hade roligt som vanligt och vi fick typ välja vilka vi ville spela med som backar och såklart blir det ju Malin då =)

Ett tag senare var det dags för springning ute och tror fan vi sprang drygt 1 km, fyfan höll på att svettas ihjäl när vi kom in igen. När vi kom in var det ungefär 20 min kvar tills första matchen började och motståndet var Modoflick, jag blev lindad av pappa på armen där jag fick skottet i går( tror jag det var) för att det skulle bli lite bättre iaf, men om jag ska vara ärlig hjälpte det inte mycket, nu när jag kollar där jag blev träffad ser jag att det börjat bli blått, gult och massa olika färger (Y)
Aja vi vann matchen med 9-2, en enkel match om jag får säga det själv och jag gjorde 2 assist inte varje dag, något glad jag var då och är nu!!! Våran femma funkade riktigt bra, vi gjorde 7 poäng tillsammans =D
Alla var nöjda och glada efter matchen och vi duschade lite snabbt innan det var dags för lunch och på menyn stog lasagn, inte jätte god men den funkade. När vi ätit jonglerade jag, Malin, Olivia med bollen en stund innan många andra kom och var med:)
Några timmar senare var det dags för match igen och vi vann den med 2-0, spelade inte så bra men det funkade väl iaf :)
Har inte så mycket att säga om den förutom att jag är riktigt nöjd med hur min femma spelade och hela laget iochförsig, men men:P
Nedan ska ni få se en bild som pappa knäppt när jag gjorde en riktigt klockren brytning, som jag var tvungen att slänga mig för att lyckas med, så nu mera kan ni kalla mig för "SLÄNGARN" :)

 Jag som slänger mig på bilden, inte svårt att se mig för  bara jag som ligger ner xD
  Just ja ett extra stort + till Maria i mål som höll nollan i 2 matcher!!! :D

Som sagt detta var andra matchen, men vi hade ju faktiskt en match kvar och den var mot Modo och den vann vi med 1-0, orkar inte skriva så mycket om den, kan skriva lite kort:
Första perioden spelade vi ganska piss och Maria fick göra någon riktigt svettig räddning.
Andra perioden var klart bättre och vi fick in ett mål och det kändes skönt.
Min kommentar från matchen: Malin du ska inte tackla medspelare! ;) hahaha
Fast jag kanske förtjänade den?:P hihi
Efter matchen var typ alla död eller iaf jag, men vi duschade och så sen bar det av hemmåt och Jennifer, Issa och Malin åkte med mig, vi var trötta såklart så var ganska tyst ett tag, men skönt ändå:)
Vi åkte även med grejorna till Gärde för har träning imorn, Jippi eller inte känner jag just nu! Men träna bör man annars dör man;)
Sedan skjussade vi hem alla och pappa var ju nära att glömma svänga in som vanligt hos Issa eller Malin och idag var det Issas tur:P Aja hem kom alla iaf och trött är jag så ni får ursäkta om jag skrivit konstiga meningar någonstans! ;)

Nu sitter jag här och skriver och är hur trött som helst, men vill inte att imorgon ska komma för har ju redovisningen då på projektet...suck! Aja får försöka tänka på hur skönt det är när vi gjort den!! :D
Nedan kommer några bilder från idag:)
Godnatt SE YOU!;)


 KRIG OM PUCKEN!;)


 Jag och Malin står redo för kamp!


 Tackar varandra efter match:)


 Alla fokuserar på spelet.

Ha det bra//TheStarA även kallas Slängarn=) hahah

Sandra du är helt enkelt bäst! ;)


                                      SAKNAR DIG SANDRA, HADE GRYMT KUL NÄR DU VAR HÄR!
 DU ÄR HELT KLART BÄST, VILL MAN SKRATTA SÅ SKA MAN VARA MED DIG, HOPPAS DU HAR DET BRA NERE  I STOCKHOLM!


                          Denna bild tycker jag vi bjuder på xD

24 Januari

HEJSAN, känner mig faktiskt lite sliten nu på ca 2veckor har jag tränat 9pass och spelat 4 matcher(Y) haha men det är ju roligt så det funkar ju, men börjar kännas som att Gärde är mitt andra hem just nu;) haha

Men åter till vad som hänt idag, det började med att jag var VÄLDIGT svårväckt imorse men kom ur sängen 08.15 och då klädde jag bara på mig i princip och sen bar det av med pappa till match eller vi stannade först en stund hos min farbror, och då fick jag träffa min favorit ras när det gäller hundar och det är Rottweiler :D Jag satt bara i soffan och halvsov ett tag där innan det var dags att åka för hade samling 10.15. När vi var framme vid isladan i Kovland så hoppade jag ut och släpa mig in i omklädningsrummet, var ganska pigg då;)
Jag, Pia,Olivia och Malin bytte typ om nästan direkt och gick ut och jonglera och lite sånt med fotbollen, själv blev jag kallad dass men sedan var de lite snällare iaf och kallade mig Jesus(Y) haha jaja sånt man får leva med;)
 Helst vill jag inte prata om matchen men kan väl berätta lite iaf, jag spelade piss typ halva matchen och var inne på 3 mål, fyfan jag som hade 3matcher innan som jag inte varit inne på nått... men men jag hade ingen bra dag helt enkelt, fast efter att de gått nästan 2 perioder tyckte jag iaf att det gick mycket bättre men jag var inte bra... aja matchen slutade med 6-1, men måste bara säga att vårat ända mål som vi gjorde var skit snyggt skott av Emilie , bra jobbat Emilie! :D
Efter matchen var det nerjoggings dags och jag skynadade mig och sprang ett varv runt isladan och sen stretjade jag lite, Malin var ju rolig hon men kanske inget jag borde skriva här;) hahha
När jag blivit klar åkte jag hem och väl hemma handlade vi lite mat och jag åt några varmkorvar, hade sedan tänkt att se Färjestad-Timrå på teven men jag somnade typ efter att det gått 10 min i första perioden och vaknade 2 timmar senare att Malin ringde och hon skulle skoja och då fråga hon om jag sov, haha det var lite roligt att jag hade gjort det.:P
Senare ikväll har jag inte gjort mycket, förutom att typ haft i armen, tittat på tv och suttit här.
(Har ont i armen för täckte ett skott på matchen med armen där jag inte har något skydd, hela armen domnade bort när pucken träffade armen och det jävliga var att jag inte kunde byta, men blev ju inge mål iaf som tur va, fast det var mycket för att de andra på isen kämpade på som attan och till slut fick jag ut pucken)

Nej nu har jag inte så mycket att skriva, imorgon har jag alltså 3 matcher i Härnösand så hörs kanske på kvällsidan.
Måndagen kommer närmare och närmare, vill inte det för har redovisning då:O:O!!!

AJA HEJDÅ PEOPLE;)
P.S imorgon ska nog pappa knäppa lite kort när vi spelar också så förhoppningsvis lägger jag upp bilder från de imorn:) D.S


        Största delen av mitt liv finns i denna (se ovan)

23 Januari, Gärde+ Match

Gokväll allihopa =)
Har ni haft en bra dag och kväll? :)
Jag kan säga att jag haft en bra dag och kväll även fast vi förlora våran match med 2-1, men vi hade typ stolpe ut hela tiden och pucken ville inte vara med oss... Men nu ska jag berätta mer i detalj vad jag gjort efter skolan idag.

Ja som sagt, när jag skrev senast så väntade jag på pappa och när jag gick från datorn så stog han mycket riktigt utanför skolan och väntade på mig. Så jag satt mig i bilen och vi åkte till Gärde för att lämna mina hockeygrejor så jag skulle kunna hänga upp de och vi var där en stund innan vi åkte in till stan, för jag märkte att jag hade fått sår typ fulla läpparna tack vare kylan...så jag och pappa gick in på apoteket och köpte någon slags läppsyl, ingen aning var det var, men den var bra:) Sedan så ringde jag till Olivia och sa att vi skulle mötas vid Inter sport och så blev det, vi gick då in där och jag köpte 7 rullar tejp till hockeyn xD Vi såg även Issa och Malin där men jag bara vinkade åt de för skulle betala, men Olivia snacka med dem ;)
När vi var klar där så åkte jag,pappa och Olivia till Gärde och vi lattjade(stavas?) lite med en fotboll och sedan åkte jag och Olivia lite friåkning i 30minuter och det var roligt, sen åt vi och lite annat roligt där:)
Så det var väldigt roligt i några timmar och sedan var det alltså dags att åka till Timrå för att spela match men innan det var det mycket mer lattjande med fotbollen, skoj skoj! :D
Aja väl framme i Timrå bytte vi om och jonglerade lite med många från laget, och vem lyckas skjuta mig med fotbollen rakt i ansiktet på näsan?
-Nej fel, inte Jennifer;)
- RÄTT, det var Malin;) hahaha
Sedan var det dags för att ut och springa och det kändes riktigt bra för jag orkade typ hur mycket som helst...sen var det dags för matchen och vi var inte riktigt med i första perioden så de ledde då med 1-0 efter första, men sedan i andra och tredje spela vi riktigt bra men till slut blev det ändå förlust med 2-1:( aja bara att kämpa vidare!!! :D
För övrigt så fick jag tre tacklingar, men det är bara kul för man blir peppad av det! :D JIPPI och jag tycker jag gjorde en hyfsat bra match:)

Efter var det nerjoggning som gällde och jag sprang med Pernilla idag óch det var roligt:)  Men sedan kommer till mitt klantiga inslag idag och det är när jag skulle ta på mig skorna när jag var typ klar för att åka hem, ja då så skulle jag tjäna lite tid genom att inte knyta upp de så då försökte jag pressa ner foten i skon, (och då har jag foten uppe på en bänk) ja då glider skon typ iväg och jag kör in fotknölen rakt in i bänkkaten, trodde jag skulle dö, faan va ont det gjorde!
Har fortfarande ont men bara att härda ut imorn:)

Det som är kvar på denna kväll ska spenderas här framför datorn och sedan sova, så See You:)
Godnatt, ska spela match imorn så hörs imorgon på dagen:)

                     DETTA ÄR MITT NAMN xD


22 och 23 Januari

Hej alla glada!!! Tack för kommentarerna!

Igår så gjorde jag inte så mycket förutom att va i skolan och jobbade med projektet, som är klart just nu när jag skriver det här , men har redovisning på måndag:D
Aja efter skolan så var jag kvar i stan som vanligt, för hade träning på kvällen.
Innan träningen började åt jag, tittade på Sundsvalls A-lag när de hade träning, spelade lite fotboll först med pappa och sen när JohanNNA (jennifer) kom till Gärde, lika roligt som vanligt:)
Träningen gick ganska bra men inte jätte, men det får man leva med;)
Efter träningen åkte vi hem och jag kollade på reprisen mellan Timrå-Brynäs och TIMRÅ VAR GRYMMA, aldrig sett de så bra tror jag!!! De vann med 4-1 jiho;)
Sen gick jag o la mig, för då var klockan typ 00.30:P


Imorse klev jag upp 06.50 typ och åkte bussen klockan 07.20, är jag inte snabb så sig?;) hahah

Men väl framme skolan fick jag och några till i gruppen vänta på några för de hade försovit sig, men sedan när de kom kunde vi träna till redovisningen och det är typ det ända jag gjort på hela dagen + att jag varit och ätit lunch som bestog av kyckling,ris och någon sås,ganska gått faktiskt :D(Y)

Men nu kommer pappa snart hoppas jag och då ska väl vi kolla lite på stan, sen om ett tag ska vi väl hämta Olivia på skolan och åka till Gärde efter det, för att fördriva tiden innan samlingen är ikväll innan matchen klockan 18.15 i Timrå;)

Efter matchen vet jag inte riktigt vad jag ska göra förutom att ta det lugnt och njuta av kvällen för imorn har jag en match också och sen 3 på söndag som sagt, så jag har en VÄLDIGT rolig helg framför mig, hoppas ni också ha det;)
Ni kan gärna berätta vad ni ska göra:)
Men nu ska jag dra ut och kolla om pappa är här;;)
KRAMEN BANANEN;)
BYE!

Har inte med inlägget att göra, men visst är bilden söt?


21 Januari..kväll..

Gokväll folket, ni skulle bara veta vad mycket intressant jag gjort ikväll:O eller inte, men ville skriva lite ändå:P
Har typ tittat på bandy för Sverige-Rysslan var på teven och Sverige vann på straffar, suttit här vid datorn och ätit mycket fruktsallad xD

Imorgon börjar jag klockan 10.00 så blir en härlig sovmorgon som väntar, behöver inte kliva upp förns typ 8.20 sååå skönt att sova länge på morgonen! 
Har ni tänkt på vilken skillnad det är att typ kliva upp 8 istället för 7!? helt sjukt va mycket längre det känns.
Vad är ni då, är ni morgonmänniskor eller kvällsmänniskor?;) Jag är till 100% kvällsmänniska!

Har typ inget att berätta, fast kan berätta att jag har ont i min högerfot för gjorde som sagt illa den tre gånger igår! :O
Hur lyckas man?
Å just ja alldeles nyss var det en som ringde mig och fråga om jag ville stå i mål för ett damlag i fotboll på söndag, men det kan jag inte eftersom jag har match, men man har ju tydligen sina fans xD hahah närå skoja bara, men hoppas jag får stå någon annan gång:)

Men nu ska jag inte skriva något mer för har inget intressant att skriva, hörs kanske imorn men troligtvis inte på kvällen för min träning slutar 20.50 så är inte hemma förns typ 22.00 ;)
Godnatt alla pigga och trötta!
Peace Out!

 Shit asså känns som jag nyss skrev det här! :O eller var det du caroline?:P

21 januari

Hej allihopa, har inte hänt så mycket idag så har inte så mycket att skriva om;)
Men det som hänt efter mitt förra inlägg imorse är: har jobbat med projektet på skolan och det var roligt när vi skulle klippa bort lite på filmen, för då snabbspola vi och då lät Lisa som en klämd råtta xD hahah gu va jag skratta!
Sen så åkte jag hem från skolan klockan 14 och var hemma för typ 50 minuter sedan, jag somnade på bussen.... som vanligt, men det var skönt iaf för sov typ 40 min =)
När jag kom hem gjorde jag mig några varma mackor för var lite små hungrig och nu sitter jag här och skriver lite, men nu ska jag snart gå och handla lite frukt och mat med pappa så har inget mer att skriva om nu.
Just ja har ingen träning idag heller, men skulle haft imorse men det gick inte eftersom jag var tvungen att vara på skolan eftersom vi har projekt, men sånt får man ta ibland.
Har ganska ont i foten och stårtån också sen gårdagens bravader.. så skönt att inte behöva ha en hårtsittande skridsko där. Men imorn är det träning igen och det ska bli roligt, som vanligt! :D
Just ja kan ju berätta att nån gång tänkte jag ta med mig kameran till en träning eller någon match, för att knäppa lite kort och lägga ut här, är det en bra idé tycker ni? :)
Har en match på fredag, en på lördag och tre på söndag, JUPPI! ;) Längtar till alla!
Men nu ska jag dra, kanske skriver mer ikväll, annars hörs vi imorn, KRAMEN BANANEN!

//TheStarA


                              Jag förra året xD Busig?

21 januari, morgon..

Godmorgon folket, någon mer än jag som är otroligt trött!? Skulle kanske inte skrivit det där inlägget igår så sent..men strunt samma:P

Tänkte inte skriva så mycket nu för är så trött och jag börjar snart;)
Så ha det bra och hörs ikväll;)

Kramen


20 januari...

Hej allihopa nu är klockan väldigt mycket så borde egentligen sova, men jag vill berätta vad som hänt den senare delen av denna dag för det är inte lite det!

Ja som sagt på skolan håller vi på med ett projekt, ganska roligt faktiskt men gruvar mig som vanligt för redovisningen som vi har på måndag..suck! Hatar verkligen att ha muntliga redovisningar!!!!
Men åter tillbaka till vad som hänt, idag på skolan vart det mest bara att komma på manus till redovisningen och vi ska göra riktigt roliga filmklipp xD Längtar till det! Men vi sammanställde också lite ankäter som 3:orna på gymnasiet där jag går har fyllt i och några 9:or från lite olika högstadieskolor. Har inte så mycket att säga om det förutom att det var ganska skön dag på skolan :)


Vi bestämde att vi sluta strax innan 14.35 för jag och några till skulle träna + att vi inte hade något kvar att göra för idag,

Så vi packade ihop då och jag gick ut till parkeringen för där stog pappa som vanligt att vänta eftersom jag har hockeygym på tisdagar, så jag satt mig i bilen och vi åkte i riktning mot Gärde.
Väl framme var det bara att slänga i sig en liten macka och sedan byta om och åka ut på isen och träna, inte mycket att säga om den träningen förutom att det gick bra och den var rolig och lite jobbig i början.

Efter träningen så frågade Malin om vad jag skulle göra innan den andra träningen börja (den började 20.45)
Jag sa att jag och pappa skulle äta och då var jag typ färdig duschad och allting, men då kommer genit Malin på att hon och Issa skulle åka in med oss och äta, då ville ju även Jennifer det så då blev det att jag fick vänta på segpropparna tills de blev klar, eller ja det var inte jätte seg idag och undra vad det kan bero på Malin?;) hhahah
När vi väl började åka in mot stan så bestämde vi oss för att äta på Big Boy, för övrigt var det typ snöstorm ute så det var jobbigt att gå för man var tvungen att kisa så mycket med ögonen så man inte skulle få in typ 1000 snöflingor i ögonen.
Där inne var vi typ 1 timme och var sociala och åt innan Issa drog:P Men vi andra åkte tillbaka till Gärde någon minut efter att hon gått.
När vi kom fram till Gärde sysselsatte vi oss med det vanliga eller ja idag var det klubba och tennisboll, riktigt roligt!!
Förutom att Malin sköt typ ett hur hårt skott som helst som snudda i min vad och då höll jag på att dö, för gjorde så ont!!
Mer skader jag fick var att bli skjuten stenhårt på låret och på armen av Jennifer med en fotboll + att jag själv sparka in i sten hård låda typ när Malin och jag stog och jonglera och då höll jag på att dö! Men överlevde:D
Om jag vrider fram klockan lite så att det blir typ en halvtimme innan träningen började vi springa runt och trycka snöbollar innanför tröjorna på varandra, riktigt roligt eftersom ingen tröck på mig xD

Nu till träningen som började med "djungelhockey"  orkar inte beskriva vad det är, men då iaf fick jag två slagskott på samma fot i loppet inom typ 10 sekunder, och det gör ont ska ni veta!! Men överlevde då också;)
Träningen i sig gick bra för mig som vanligt nu för tiden, helt sjukt va bra det går just nu, är såååå glad för det!!! :D
Men det som var synd var att 2 st i laget gjorde illa sig en fick ett slagskott på fotknölen :O AJ! och den andra gjorde typ illa knät på nått konstigt  vis, hängde inte riktigt med vad som hände men hoppas det blir bra med båda snabbt! ;)
Det som också hände var att jag gav igen lite på Malin, för jag typ "tacklade" omkull henne eller vi krocka typ men hon ramla men inte jag xD Stolt * hahahah

Nej nu måste jag sova hoppas detta inlägg kan göra så att ni kommenterar lite för det skulle vara "skojsigt", som Sandra skulle sagt xD
GODNATT ALLIHOPA OCH HÖRS IMORN! ;)
Bye....;)


       Gammal bild men va fan;)


20 januari

Hej kommer inte skriva något ikväll och hinner inte skriva så mycket nu.

Jennifer märkte att jag inte skrivit något om ödlan JohaNNA i Bernad och Bianca, hahah Jennifer är så lik henne när hon försöker. Hon har blivit min idol för tillfället! xD 

Idag har jag och Michaela varit och besökt Skvadern, vi gjorde det för det hör till projektet som vi arbetar med.
Nu måste jag vara social och hjälpa till, så vi hörs imorn. ;)

Kramen


17,18 och 19 januari

Hej, ser att det inte var nån som önskade mig lycka till i helgen :O
Men kan inte begära allt för mycket av er ;)

I helgen har jag varit i Piteå och Luleå som jag skrev i fredags.
Vi åkte 08.00 från Gärde i lördags och vårat mål var Piteå, bussresan gick ganska segt upp. Det vi gjorde på bussresan
var att kolla på filmer,sov och enbart snacka strunt.
När vi kom fram till Piteå hade klockan redan hunnit bli 15.00 när vi klev ur bussen var det kallt som attan och då var vi tvungen att gå på en liten promenad för vi kom fram tidigare än räknat.
Men när klockan var 15.30 kunde vi gå in och äta på restaurangen, det var god mat men det var inte bra att ha sån fet mat innan match för vissa blev dålig i magen.

När vi ätit klart gick vi till ishallen, för var inte så långt och det var riktigt skönt faktiskt.
Efter 5minuters gående kom vi fram till hallen och såg att det var match då så vi satt oss på läktarn en stund för att kolla när Piteå mötte Asplöv, vet inte hur det gick för vi var tvungen att gå och hämta alla grejor från bussen när det var typ en hel period kvar.

När vi hämtat grejorna och satt oss i omklädningsrummet var det mycket pepp och snack innan vi bytte om och gick och värmde upp, det gick bra som vanligt förutom att vi fick damp på Munksund!
Aja sånt man får leva med..efter vi värmt upp stannade jag,Malin,Jennifer och Pernilla och jonglerade lite med en fotboll och alla som känner Jennifer kan juh lista ut vad som hände! ;) hihihi
Klockan gick och tillslut var det bara 20 min kvar innan vi skulle värma upp på is, så då gick vi in till omklädningsrummet och bytte om och sånt. Sedan var det dags för uppvärmning och sedan match och det gick väldigt bra för mig och laget på uppvärmningen så kände på mig att det skulle bli en grym match!
Och det blev det också, men sorgligt nog fick Munksund in 2-1 pucken när det var typ 2.5 minut kvar av matchen! :(
Depp vi blev då!!!!

Efter matchen  var det inte jätte dålig stämning men inte bra heller, men när vi packat in i bussen och duschat så bar det av till Luleå. Bussresan gick ganska snabbt ändå och när vi kom fram så fick vi reda på vilka vi skulle dela rum med och jag fick dela rum med Jennifer,Maria N,Olivia och Teppa, härliga lirare det där!
Vi gjorde inte så mycket innan vi sov förutom att bädda, prata och skrämma livet ur Olivia xD
Alla som har sett "Hide and Seek", fattar varför hon blev rädd när vi sa "Charlie" (med skum röst)
Men till slut somnade vi....

....och vaknade av att Teppa stog framför en och fråga - Är du vaken? klockan 07.20 och det var jag, iaf halvt :P
När vi klätt på oss tvingade jag i mig en hel macka, wow ellerhur? ;)
Klockan slog 08.00 och det bar då iväg till ishallen med buss och när vi kom fram gjorde vi oss hemastadda i omklädningsrummet och sedan bytte vi om och gick ut och sprang.

Matchen började 10.00 och vi spelade väldigt bra i första perioden och gjorde även 1 mål, men sen i andra och tredje gick det mycket sämre, men som tur va satt Carro den avgörande pucken när matchklockan stog på 19.22 i sista perioden.
Alla blev riktigt glad och var det hela bussresan hem och vi blev ännu gladare när vi hörde att Modo slog Munksund för då lever SM-slutspel chansen fortfarande! :D Så om vi spelar bra och vinner med mycket mål och Modo vinner sin nästa match mot Modo så kommer vi till SM!!! :D:D

Idag måndag har jag varit på skolan och vi fortsatte på allvar med värdegrundsprojektet och det gick bra, men finns inte så mycket att skriva om det förutom att vi kom framåt xD
Nu ikväll har jag inte gjort mycket förutom att ätit, suttit här och lyssnat på musik och kolla lite musik på mobilen som jag fick av Jennie på bussen på vägen hem! :D Tack för det Jennie!
Men nu ska jag vara lite social på msn och sen ska jag titta på tv hela kvällen och njuta av ledigheten från träning! :D xD

HA DET BRA OCH HÖRS KANSKE IMORN PÅ DAGEN!!!!!


                  Denna härliga bild på Sixten får avsluta detta inlägg! ;)

16 januari

Hejsan allihopa och tack för kommentarerna Caroline och Sandra =)

Igår var jag som sagt på föreläsning och den handlade om rymden och den var riktigt bra faktiskt! :D
Och jag kom till träningen 19.40 och var ombytt och klar 19.48 typ, slå den ni xD
Träningen gick riktigt bra tycker jag och är skönt att jag fått tillbaka kondisionen igen!(stavas?)
 
Idag hade jag först tyska och då var det typ eget arbete eller vad jag ska kalla det och så fick vi reda på hur vi ligger till betygsmessigt just nu, väldigt nöjd!
Efter det hade vi samhällskunskap och då hade vi världens drygaste frågor som prov :S vet inte hur det gick men men...
När jag tagit mig förbi den dryga lektionen hade vi lunch och sedan information om värdegrundsprojektet som vi ska jobba med nästa vecka. Var ganska intressant men eftersom det är fredag så vill man bara hem då:P

Efter skolan så åkte jag till Hedbergska (en skola för er som inte vet) för att träffa Olivia och Malin, men jag och Olivia fick vänta på Malin i typ 45 min typiskt Malin ;) haha
Men när Malin kom så bestämde vi att vi skulle äta på Sibylla, men Olivia stog över för hon hade egen mat, hände mycket skoj där men blir så mycket att skriva:P Malin hade ju sina klockrena kommentarer som alla skrattar åt! ;)
När vi ätit klart åkte vi med pappa till ishallen och det var ca 3 timmar innan träningen, så vi fördrev tiden som alla hockeynördar skulle gjort och det är att träna upp känslan och tekniken med klubba och teknikboll:D
Träningen kom närmare och närmare och det var en väldigt nice träning, lugn och skön!

Imorn och på söndag kommer jag inte skriva något i bloggen för ska bort med hockeylaget.
Imorgonbitti klockan 07.30 bär det av från ishallen och upp mot Piteåtrakten, ca 7 timmar i buss. (Y)
Kommer spela en match där och sedan fortsätta till Luleå och spela en match där på söndagen. Efter det åker vi hem igen och jag hoppas jag har mycket ROLIGT att berätta om på måndag! :D

Men nu måste jag sova, önska mitt lag och mig lycka till och håll tummarna! :D
Kramkalas xD


        Buy, wish me luck!

15 januari

Hej ser att ni inte kommenterat nått :( Inte kul då men hoppas ni gör det nu istället!

Idag har jag haft matte, svenska x 2 och sen prov i naturkunskap på skolan.
Den här dan har gått väldigt snabbt och det är skönt att ha provet gjort, gick också bra som tur va eftersom jag hade tränat väldigt mycket.

Just nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att tiden ska gå, för ska på föreläsning med klassen ikväll klockan 18.30 till 19.30 och min träning börjar 19.40 så kommer bli väldigt stressigt. Men det får man leva med eftersom jag måste gå på båda;)
Har nu gjort klart tyskaläxan tills imorn, men fick reda på idag att vi hade ett förhör eller vad jag ska säga imorn i samhällskunskap (Y) Kommer inte gå bra men tänkte iaf läsa igenom häftet lite, för läraren hade sagt att vi inte behövde plugga typ.. fattar inte mkt men strunt samma:P
Märker att jag skriver nu bara för skrivandets skull, hahha så ska avsluta nu med att säga att jag kommer inte skriva mer ikväll eftersom jag kommer hem så sent!
Hörs imorn bye!

12,13 och 14 januari

Hej allihopa har inte hunnit skriva något på 2 dagar för har kommit hem sent och måstat plugga då.
Men nu sitter jag iaf här och tänkte berätta vad som hänt under de här dagarna som gått.

I måndags tog jag ledigt från en visning för föräldrar på skolan för hade träning den tiden som det var, så jag var hemma hela dan och gjorde inget särskilt förutom att plugga och lata mig framför teven innan jag åkte till träningen.
Efter träningen kollade jag på timrå-modo matchen som gick i repris, Timrå förlora...typiskt! Men bara att kämpa på för till slutspel måste ni!!!!

Igår (tisdag) så hände det mkt saker, började skolan 8.30 så åkte med mamma och kemi stog först på schemat..inte mitt bästa ämne men får väl duga. Fick tillbaka provet då och det gick väl som jag trodde ungefär, inte missnöjd men inte nöjd heller.
Efter det var det naturkunskap och då fick vi träna på provet som vi har på torsdag.
Sedan så var det idrott och alla trodde att det skulle vara boxning, men som tur var (tycker jag) så var det inte det utan det var vollyboll+fys.
Det var roligt även fast lite av fysen var jobbig för magen, men det är bara bra! :D
Och sista lektionen var det naturkunskaps labb igen men då hade vi en liten redovisning och den gick väl bra, antar jag.

Efter skolan hade jag hockeygym och det gick bra men träningen var jobbig, för det var mycket skridsko åkning.
Har inte så mycket att säga om den träningen förutom att jag tyckte det gick bra för min del :D

En timme efter min första träning var slut hade jag träning igen och den gick väl bra, tränade med några tjejor från Njurunda+laget.
Vi hade en slags straffläggning på slutet och jag kunde gjort så att det blev lika men då gör målvakten en idioträddning och då blev jag less men men... :P 
 
När jag kom hem pluggade jag lite på provet tills på torsdag, sen gick jag och la mig och sov zzzzz.

Nu ska jag berätta om idag (onsdag), har inte hänt så mkt än förutom att jag haft träning med hockeygym på morgonen. Började 8.15 jippi...men det gick bra och jag var förvånadsvärt pigg idag motför vad jag brukar vara och det är ju ett +.
Nu sitter jag i skolan och väntar på att första lektionen ska börja, men det är ungefär 35 dit...Suck!
Så nu ska jag plugga på provet tills vi börjar, kanske skriver något kort ikväll men tror inte det eftersom jag måste plugga;) 
 Kramen banan//TheStarA


(Glömde skriva att efter skolan på måndag hade jag träning  och den träningen var inte att leka med, den var ganska rolig men jobbig som attan för var mkt skridskoåkning.
I slutet av träningen började jag må illa för var så trött men fortsatte ändå så när träningen var slut så var jag hur nära som helst att spy men klarade mig.)


12 januari

Hej alla glada hoppas ni har haft en bra dag! :D
Kan inte skriva mer nu, hörs imorn:)
Kramen bananen xD

11 januari

Hejsan allt folk!

Ja idag har det hänt så mycket, men kan väl ändå berätta om det lilla som hänt.

Jag vaknade 09.45 av att en av mina katter stog och krafsa på en lucka som leder in i väggen på mitt rum, så då klev jag upp för tänkte kanske att någon annan av katterna blivit inlåst men så var det inte. (trodde jag då)
Efter en timme ungefär undra jag var min andra katt var och då kom jag på att hon kanske var inlåst någonannanstans på övervåningen och så var fallet, när jag hittade henne blev det raketfart nerför trappan och till matskålen! :P
Tur att jag hitta henne så snabbt! :D

Efter det sökandet tog jag med en  tallrik med fil,flingor och lite banan och kollade om det var något bra på teven och det var de. Vad filmen hette kommer jag naturligtvis inte ihåg vad den heter men det handlade om en mamma och en dotter som hade förlorat sin pappa/man och son/bror i en flygkrasch, jag rekomenderar den!

Ja när den filmen var slut så var även jag slut så jag sov i 1timme och 40 min och när jag vakna åt jag lite fruktsallad och grädde, MUMS! 
 
Nu sitter jag här och har nyss badat och tvättat håret, kommer att tänka på att jag börjar inte förns 16.00 imorn för det är någon slags visning på skolan. Så kommer kanske inte skriva imorn för de slutar 20 och efter det ska jag träna så är nog inte hemma förns 23.00 och då kommer jag gå att lägga mig direkt!
Har även ett prov tills på torsdag som jag ska träna på imorn så hörs på tisdag om jag inte hinner skriva något imorn ;) 

Försök att ha det lika bra som jag denna söndag den 11/8-09 xD
Kram!


    Så trött kände jag mig idag...

10 januari

Hej allihopa!
Hur mår ni? :D
Hahha var bara tvungen att fråga er och hoppas att ni svarar^^

Ja idag har det hänt mycket, det började att jag blev väckt 08.50 och jag klev upp och packade hockeytrunken för har haft match idag!
När klockan slagit 10.00 satt jag beredd för samling i Gärde...jag var ganska pigg för ovanlighetens skull xD
Har som sagt bara tränat 1 gång på en månad så hade riktat in mig på att vara den som peppar alla andra som spela och det gick juh riktigt bra hela första, för då var ställningen 1-1.
Men i början av andra perioden vart det totalt bakslag och helt plötsligt låg vi under med 1-4, men alla peppade varandra och otroligt nog gick vi ikapp till 4-4 och stämningen var grym för stunden...nån minut senare i perioden ligger vi under med 4-8 och så slutade andra perioden.
Mellan andra och tredje perioden kändes det som alla var inställda på att göra en grym tredje period för att kunna komma ikapp igen...men när tredje började ville verkligen inte pucken in, men tillslut så kom det ett mål och alla kände "ja men det kanske går vägen ändå", men som sagt puckjäveln ville inte in förns klockan stog på ca 19.14 när vi gjorde 6-8 målet och så slutade även matchen. 
Synd att vi inte vann men bra kämpat ändå av hela laget som inte gav upp förns slutsignalen gick!! 
( vi spelade mot Modo)

När jag kom hem från matchen så åt jag middag och det var mumsigt, fast under tiden jag satt och åt kom jag på just ja  Timrå spelar ikväll och då sprang jag till teven och blev bänkad framför den tills nu!
Om ni vill veta så vann Timrå med 4-2 mot Djurgården! :D

Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll men antagligen blir det att jag sitter här och framför teven ;)
Ha det fint.... kramen bananen!


       Puckjävel!

Sandra har gjort bloggen snyggare:D

Som ni alla ser är min blogg otroligt snygg tack vare sandras hjälp:D
Tack så mkt!! :D
Ville bara skriva det!
Godnatt allihopa!


9 januari

Hej allihopa!
Tänkte att jag måste skriva nått annars kanske ni får för er att jag haft tråkigt hela dagen ;)
Fast kan inte säga att jag haft en super duper dag eftersom jag har haft lite smått ont i magen hela dagen, men börjar släppa nu iaf !

Men nu ska jag berätta vad jag gjort av den andra halvan av denna dag.
Jag har pluggat matte och skrivit en labbrapport och det gick riktigt bra faktiskt, fast jag gillar inte att räkna "tangens" i matten men det måste ju göras så är bara att kämpa på + att det känns väldigt bra när man är klar.
Efter det så satt jag mig vid datorn bra länge tills let´s dance började, hahah gu va roligt det var när magnus samuelsson dansade, hoppas han vinner för då skulle jag skratta! :D  (det var många som dansade bättre än han men ändå)
Och nu sitter jag allså här och degar igen, inte så mycket annat att göra när det är kolsvart ute..suck!
Någon mer än jag som börjar längta tills man gå barfota och bada varje dag??!

Nej nu kommer jag inte på något mer att skriva, så ha det bra så hörs vi väl imorn hoppas jag! :) 
 
P.S kommentera gärna efter ni läst, för då blir det roligare att skriva om man vet att de är folk som läser D.S


                                 Älskar den här bilden!

9 januari

Hej alla läsare och tack för kommentarerna :)

Idag är det ju som sagt fredag och jag har inte kunnat åkt till skolan idag för började få ont i magen igår kväll och hade det även imorse. Så jag har bara varit hemma och tagit det lugnt idag, vaknade ca 11.30 och då klev jag upp och satt mig här vid datorn en stund.
Efter en stund började jag bli hungrig så då åt jag lite fil, mums! :)

Vet inte riktigt  vad jag ska göra nu, men man kanske ska skriva labbrapporten så jag kan skicka in den..även fast det  inte är så kul,måste det ju göras!
 Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hade tänkt åka och träna men går ju inte nu när jag har ont i magen:(               Just ja! Är det någon mer än jag som ska kolla på Let´s Dance ikväll??
Hoppas det är lika bra iår som det var förra året :D 
 
Just nu när jag ligger och skriver det här ligger min "smala" katt Simba brevid mig och sover:P
Har inte så mycket mer att skriva nu, kanske skriver mer ikväll om det hänt något roligt under dagen(Y)

Ha det bra tills vidare:D
Buy!


                                   Haha Simba är trött ;)

8 januari

Hej, imorse var jag ganska pigg när jag än gång kom upp ur sängen för då hade jag sovit 8.5 timme,brukar jag aldig göra! 
Idag hände de inget speciellt på skolan. Bara det vanliga åka dit och försöka ta sig igenom dagen och det gick juh bra idag också. Den här torsdagen kändes inte lika lång som den brukar göra och det är juh jätte bra!
Jo just ja nu kom jag ihåg att jag skulle berätta att jag hann bara läsa 110 sidor av boken igår men gick väl ganska bra ändå att prata om den idag på svenska lektionen.

Efter skolan kom pappa och hämta mig och vi gick på stan och köpte en present och blommor till mamma för hon fyller år idag! :D Grattis till mamma!

Blir juh ingen träning ikväll eftersom mamma fyller år, men imorn ska det tränas som attan så jag kommer i form igen för det är ett måste just nu!!

Ikväll ska jag bara fira mamma och såklart så måste man ju plugga till den roliga redovisningen som jag har i tyska imorn, bläää för den!
Men får väl överleva för sen är det nästan helg, JIPPI!

Men ha det bra så länge,kramen bananen! :D


                                HÄRLIG LOVBILD!

                     Mammas blommer =)


7 januari, ja idag var det skola då..

Hej alla läsare, det hela började med att pappa kom och väkte mig 06.30 och då var jag väligt trött och ville bara sova mer!
Men duktig som jag är tog jag mig upp ur sängen och började klä på mig och lite annat, tränar 8.15 varje onsdag så behöver juh inte direkt sminka sig och hålla på då, så jag var klar på 10 min.
Men precis då när vi skulle åka kom jag på att jag inte har en aning om vart busskortet är och då fick jag panik, men till slut hittade jag det och vi kunde gå ut och sätta oss i bilen och åka.

När jag väl var framme vid Gärde höll jag på att frysa ihjäl när jag klev ur den varma bilen, men klarade mig in men det var inte mkt mer ;)
Träningen gick väldigt bra tycker jag, gjorde ett riktigt snyggt skott upp i krysset, fast blev väldigt trött eftersom jag inte har tränat på typ 1 månad! 

Efter träningen åkte jag med pappa till skolan och väntade där tills lektionen började, skoldagen gick bra förutom att jag fick reda på att en bok som jag knappt börjat läsa, ska vara utläst tills imorn så har typ 400 sidor kvar + att man ska skriva en läsblogg också:O SUCK! 

Så just nu har jag panik och måste logga ut annars bir jag kvar här! 
Ha det bra , Tjarå! 


               Tummen upp för denna dag om jag bortser från boken!  

Nu är det roliga över :(

Hej alla, ja nu är allt det roliga över och jag måste gå tillbaka till den hårda verkligheten,SKOLAN!
Men ja man får juh se det som posivit att nu är det bara 7.5 veckor till sportlovet börjar, fast just nu känns det väldigt långt borta...

Jag kanske ska berätta vad jag gjort idag, har inte gjort så mycket även fast det känns som mycket, haha!
Först så kollade jag på junior VM finalen klockan 02.00-04.00 och det var juh tråkigt eftersom Sverige förlora och direkt när jag slagit av teven så kändes som jag blev nerklubbad för somna inom 1 min!
Några timmar senare hör jag Sandra säga: Amanda nu kliver jag upp och då var klockan 11 ungefär och jag tänkte: Nej ge mig natt igen, haha. Men den kom inte så jag vakna iallafall men orkade inte kliva upp direkt så låg kvar en stund ( men jag sov inte).
Men när klockan var 11.11 så kämpade jag mig upp och fixade mig och lite sånt tråkigt, efter en lång väntan så var Sandra äntligen klar med sitt putsande och fixande och då kunde jag,hon och Eva(Sandras faster) gå ut och köpa lite mat! (Segast du är ibland Sandra)

När vi kom hem igen efter en "jätte" lång promenad, satt vi oss vid teven, men där fanns det inget särskilt bra så det var ointressant:P
Efter en timme ungefär kom Sandras brorsa Markus och hans kompis Martin "hem"  och då kunde vi äta och det var efterlängtat xD Maten var jätte god som vanligt när man är hos Eva, när vi hade ätit spelade ett spel som heter tärning och Martin vann som vanligt...;)
Sedan var det dags att packa in i bilen och åka till busstation och vinka av dem.. :(

Japp så äre ibland i livet... och nu sitter jag här och skriver och hoppas på att det är någon som kommer läsa detta.
Imorn är det juh skola som sagt och jag börjar med att träna 8.15 på morgonen, då är jag trött som attan!

Aja nu ska jag sitta här en stund och sedan kanske plugga om jag orkar, så hejdå alla glada och ledsna;)

En härlig vinterbild får ta avsked från detta härliga och roliga looov!!!!!



Skapat blogg,de trodde ni inte om mig! ;)

Detta kunde man inte ha trott om lilla mig.
I några dagar har jag haft besök av en liten hamster från Stockholm och det har varit väldigt roligt! :D
(Hamstern heter Sandra)
Just nu fryser vi båda om fötterna för har varit och åkt skoter och snowboard i -17 graders kyla, slå den ni!


Bilder från veckans aktiviteter ser ni nedan:

                                           Jag bygger hopp...

                                       ...och Sandra är försökshamster...
                                     ...hon lyckades ta sig över faran! ;)

   Jag gör några skyssta moves, nu när  jag vet att det är säkert ;)
 
                                               Snowboard på sjön....

                                   ....ojdå nära att ramla!

Ha det bäst alla glada, så ses vi kanske imorn!


Välkommen till min nya blogg!