30 April

Hejsan, har inte så mycket att berätta om men kan väl iaf skriva nått! =P

Idag har jag haft skola och det var jobbigt eftersom det var väldigt många som var ledig idag, men inte jag nej nej! Aja på skolan hände inte så mycket faktiskt och gick ändå ganska bra och snabbt när man en gång var där, hade matte,svenska och kemilabb. På labben fick vi bygga massa molekyler, hahaah vet låter inte direkt lysande men var ganska roligt och man lärde sig lite iaf! =P =)
Efter skolan så var jag med mamma på stan i ca 40 min innan vi åkte hem med bussen, mamma köpte en glass till sig och en Coca-Cola till mig och sen satt vi oss på en bänk och njöt av dessa, sedan var det dags att åka hem.

Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, är väldigt trött så orkade inte gå och kolla på brasan heller, hahah så rolig är jag! =P
Aja nu ska jag hitta på nått annat , ha det bra! =)

Hahaha och du som skriver som anonym, vem är du mån tro? ;)

Njut av en härlig sommarbild från sommaren -08! =D
//TheStarA


Sommarkväll -08 Solnedgången! <3


Sommar -08  Slår handen mot vattnet! <3

28 April

Tjohejsan, denna vecka har jag inte kunnat tränat nått än och det har gått 2 dagar! Det är inte bra!! Men jag har nått fel på muskelfästerna till lårmusklerna så kan inte springa eller gå så bra... =/ Skit är det iaf!!
Idag hade man ju även ont i huvet när man vakna så blev ingen skola...så missa ett prov som vi hade, hoppas jag får göra det så snart som möjligt så man får det gjort.! Aja har inte hänt så mycket idag så har inget att skriva om =P haha
Men nu ska jag och mamma kolla om det finns någon klipptid till mig!! Gu jag behöver verkligen klippa mig och färga håret nu!!! =D

Ha det bra // TheStarA
P.S lägg gärna en kommentar om vilken hårfärg jag ska ha! D.S
Tack på förhand ;)



Ljust eller...


...mörkt? =P

26 April

Tjaaa, kom precis på att nu är det bara 6 dagar kvar (om man räknar med idag) tills jag fyller 17 år!!! =D Jippi för det säger jag bara, det som är ännu bättre att jag fyller år snart är att då är sommaren väldigt nära! =)

Den här veckan har gått sjukt snabbt tycker jag, idag har jag inte gjort så mycket än, är fint väder ute men det blåser så är inte så jätte varmt, men det duger!
Så nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och plugga till ett biologi prov som man har på tisdag då....!!
Vad ska ni göra idag? =)

Ha det bäst// TheStarA

25 April, vilken start på dagen, kunde ha blivit min värsta dag i mitt liv!

Godmorgon eller vad man ska säga, själv har jag varit uppe i typ 4.5 timme nu, berättar mer om det senare i inlägget.

Igår efter samhälle så åt jag lunch på skolan och åkte sedan ut till Gärde, för var ju vårmässa där och då skulle jag jobba. Var där från 12.30 till 17.00 så det var ganska drygt, men men vad gör man inte för pengar? =P haha närå, det är ju ändå ganska roligt eftersom man jobbar med några i laget! =) 
Sen efter vi hade jobbat klart så hade vi som sagt träning, kunde inte vara med på alla hoppövningar bara 1 helt och gjorde lite halvt av en annan övning, men armar och mage kunde jag köra till 100%, så det var ju bra iaf =)
När jag kom hem satt jag och kolla på Talang och lite av så ska det låta, men shit alltså vad det var en liten tjej som var duktig att sjunga på Talang =O Fattar inte hur man lyckas!!! Sen efter det, blev det inte så mycket mer utan bara kolla på lite film och sen datorn, sen vart det sova!

Som sagt så sa jag tidigare i inlägget att jag har varit vaken ett tag.. om jag ska ta det i korta drag, så kom min brorsa och väckte mig och sa att Birk är lös och att de är några som tror att de har kört över honom! Jag visste inte vad jag skulle säga så jag vart lite chock men skyndade mig på med kläderna, men nånting sa mig att NEJ Birk är inte död.
Som tur va hade jag rätt, för när vi hade gått en bit fick vi se han springa emot oss!  Går inte att beskriva den känslan som vi fick i kroppen när han kom springade emot oss, tänk er själva att man är helt inställd på att man aldrig mer kommer få se sin hund som man haft i snart 7 år springa emot en istället, helt oslagbart!! 
Satt med han och våra andra hundar i nästan 1 timme i hundgården, för var så lycklig men samtidigt chockad.
 

Just nu sitter jag iaf ute och skriver samtidigt som jag solar och lyssnar på musik, kan det bli bättre??
Jag som trodde att det skulle bli min sämsta dag i mitt liv... men så blev det inte och är så otroligt glad för det!!!! =D

Nu ska jag fortsätta njuta av solen, ha det bra kramen // TheStarA

En sak har jag redan lärt mig idag och det är ta vara påa alla era vänner, spelar ingen roll om det är en hund eller människa för imorgon kan han/hon vara borta!

Såklart så blir det några bilder på min älskade vän som fortfarande är med oss! <3


Min älskade Birk<3


Kärlek till dig säger jag bara<3

24 April

Tjabba, nu har jag samhälle och håller på att skriva en uppsats om terrrorism, går inte så bra för tillfället men det funkar =P
Imorse hade jag nationella i engelska skriftligt, hoppas och tror att det gick bra! =D
Och igår hade jag träning så är helt knäpp i benen och en punkt på ryggen idag, men ska ändå försöka träna idag så får se hur det går! ;) Före träningen ska jag även jobba med några i laget på Vårmässan...=P Får se om det är roligt! =P
Nu måste jag fortsätta skriva på uppsatsen!
Ciao
//TheStarA

Träning ikväll! =D

23 April

Halloj, har nu svenska, fast har en liten rast nu så passa på att skriva lite kort.
Idag har jag bara haft matte och nu är det ca 40 min kvar av den här lektionen, nu på svenska har vi diskuterat tre olika dikter, låter tråkigare än vad det är =P haha
När vi börjar igen ska vi prata om grekiska mytologin (eller nått) =P hahah det låter därmot inte så kul, men får väl se hur det är!
Nu börjar vi igen, ha det bra. Kanska skriver ikväll efter min träning, får se om jag orkar! ;)

//TheStarA


Har träning ikväll! ;)

21 April

TJOOO, har inte skrivit på några dagar, vet egentligen inte varför jag inte gjort det =P
Har inte hänt så mycket under dessa dagar, hade ju som test i lördags, kunde inte springa nått men det andra gick ju iaf som jag trodde =)

Igår kväll var jag på ljusparty hos min faster, var faktiskt roligt fast kändes som man var lite halvt hög när man åkte hem, med tanke på alla doftljus. hahah
På vägen hem hade vi en tävling, vem som kom hem snabbast, var roligt, svårt att förklara här om man inte var med. Men roligt var det! =D hihi

Idag har jag även varit i skolan, andra dagen efter lovet, säger  bara det usch för tisdagar de är så jobbiga så det är inte sant, men men får stå ut för är som sagt bara 36 SKOLDAGAR KVAR NU INNAN SOMMARLOV!!! =) =D
Någon som längtar mer än ja? ;)
På bilden idag var det iaf roligaste lektionen hittils, vi målade av några frukter men det var roligt! =D

Men nu ska jag dra, inga bilder idag heller =P

//TheStarA

17 April

Hejsan hann inte att skriva förut idag, eller rättare sagt så hade jag inget att skriva om =P haha

Men nu har jag lite att skriva om iaf, som sagt idag har jag inte gjort mycket på dagen eller va ner en snabbis till Stan på dagen, hahah och ni som har bråttom ska inte börja prata med någon som står vid sånna här ställen som frågar -Ringer ni med telia? hahah aja det gjorde iaf jag och pappa, men så här i efterhand var det bra att jag gjorde det för killen som vi snacka med skulle fixa så jag får Halebop vänner och det är nice!
Man laddar med 59 kr varje månad och då får man 3000 fria sms, ringer gratis inom halebop och 0.59 öre till alla andra, så jag är nöjd iaf, men det skulle börja gälla inom 2 veckor eller nått sånt! ;)

När jag kom hem så fixade pappa lite mat åt oss, nöjd för det! Sedan när jag ätit klart satt jag mig vid datorn en stund och sen när klockan slog 16.15 var det dags att åka till Gärde för hade träning ikväll också =)
Väl framme på Gärde fick jag vänta ett tag innan någon kom, men efter ett tag var alla samlade och ombytta för löpning i 45 min trodde jag iaf, men icke det var hela 50 min idag..trodde jag skulle dö när vår tränare sa det men men jag klara det iaf med viss möda för fick skavsår på innerlåren efter typ 30 min, men fortsatte att springa efter att jag kollat att det var lugnt men i väldigt lugn takt!
När 50 min hade gått hade vi 4 olika övningar för överkroppen, eller ja 3 för armarna och 1 för mage! Hatar magövningen men bara att härda!! =P

Nu när jag varit hemma ett tag har jag inte gjort så mycket, kollat på tv, tittat på så ska det låta, berg flyttar in och lite av singing bee, men nu sitter jag här och tänkte göra det en stund innan det är dags för sängen... för imorn har vi massa olika tester klockan 10 i morgon bitte, känner mig taggad för alla utom löpningen i 10 min med tanke på skavsåren, så får se hur jag gör med den biten ;)

Shit va mycket jag skrev idag, länge sen jag skrev så mycket! ;) hahhaha "STOLT"

Men ha det bäst // TheStarA
Hoppas eran dag varit lika bra som min! ;)
Dela gärna med er vad ni tillbringat dagen med =)


Som sagt står denna bild för träning, så den kommer nog vara inlagd
lite då och då =)

Sommarträningen!

Tjabba alla nöjda och icke nöjda personer! =)

Ikväll har man ju varit och tränat med laget, riktigt roligt att få träffa de som var där igen. Men vi hade ju även en jobbig träning iaf vad jag tycker, vi alla sprang i 45 min och jag tror jag hann ca 6 km eller nått, var rätt seg i benen idag och fick lite ont i knäna men sånt man får leva med! -.- haha.  Efter löpningen hade vi massa styrke övningar för överkroppen, riktigt roliga faktiskt men ganska jobbig även dem! =)
Men nu är man iaf hemma och känns bra i kroppen ändå, har ju även träning imorn så bara att ladda igen! ;) Fast ikväll blir det nog lugnt, mest sitta här och sen sova tror jag faktiskt =)

Vart ju även lite värme i slutet av dagen, när man inte ville ha den när man var som svettigast men man kan ju inte få allt bra xD
Men ha det bäst, kramen med ramen!

// TheStarA


Denna bild får från och med idag stå för träning! =D

16 April

Hejsan svejsan!

Idag har jag inte gjort mycket, vakna typ vid 11 sen har det inte blivit mycket gjort, fattar inte vart dagarna tar vägen =O Redan torsdag =O Igår var det 14 veckor sedan jag sluta äta godis och sånt! =D JIPPI !!

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men ikväll ska jag iaf pallra mig ner till stan för att träna styrke och löpning med laget ! Så det blir roligt iaf att träffa alla från laget igen! =D Är några veckor sedan men känns en evighet eftersom man träffar varandra i princip varje dag på vintern xD

Men nu ska jag inte skriva mer, SHIT nu när jag kollar ut så snöar det =O Hoppas det inte kommer mycket för vill ha sommar nu och varmt!!!! =D

Har inga bilder nu föresten =/

Ha det bäst //TheStarA

15 April

Hej idag har jag inte gjort mycket än så länge, har bara kollat lite tv,suttit vid datorn och kollat när min pappa och bror håller på med veden =P
 Nu gör jag inte så mycket, men funderar på att gå ut och springa nu så man har det gjort! =D Och efter det ska jag hjälpa till med veden! =)
Så ha det bäst allihopa, just ja jag har besämt mig för att ha kvar bloggen ett tag till iaf! =D

BYEBYE //TheStarA


Brukar tänka att jag är i en tunnel när jag springer och när jag kommer
hem igen är jag ute ur den, det funkar asbra, man blir peppad! =D

Tack Sandra

Hej, kanske inte alla som vet, men inte jag som gjort min header utan det är min kära vän Sandra! =)
Tack så mycket! =)
Även hon har en blogg, så gå in och skicka hennes blogg heter sfblond.blogg.se  =D

Ha det bäst // TheStarA

Fundersam??

Alla som tycker att jag ska fortsätta blogga, skriv ett (Y) !


//TheStarA


14 April

Tjoooo idag har jag inte gjort mycket som vanligt... =P
Det ända nyttiga jag gjort är att har varit ute och sprungit 3 km, annars har jag typ bara suttit inne vid datorn eller jag tänkte sitta ute och sola, men det var för kallt =P
Hahha här kommer några bilder, tycker det är roligare att visa bilder istället för att skriva 1000 ord ;) hahah

Bye // TheStarA


Tufs ligger och solar uppe på grillen =)


Sixten ligger och sover som vanligt ^^


Även Tufs just nu =)

Solnedgången den 13 April

Hejsan alla glada, har nu varit och hälsat på våra får =) De kände igen oss, man såg verkligen det på deras ögon <3 Saknar dem asmycket, men när det blir grönt ute får de komma hem igen! =D

När jag kom hem därfrån och kollade ut, såg jag att solen höll på att gå ner så då tog jag tag i kameran och sprang typ ner till sjön!
Här är resultatet på några av de bästa korten! =)

Ha det bäst<3





Vägtrumman =P


Solnedgången (Y)


Va tycks? 1-10?


Bra balans xD Haha men vad tycker ni om bilden?

Denna bild får också avsluta denna dag! =)

13 April

Ja kan ni tänka er att det redan är 13 april =O Helt sjukt vad tiden går, snart fyller jag ju år också! =D

Idag har jag inte gjort mycket, typ bara legat och solat,åkt lite inlines för skoj sen har man inte gjort så mycket mer.
Ikväll så ska jag troligtvis åka på en camping i närheten och äta och sedan åka och hälsa på våra får som har varit hos en bekant över vintern! =D Har inte träffat dem sen oktober typ =O Hoppas de känner igen oss! =)
Men just precis nu, har jag ingen aning om vad jag ska göra men nått blir de väl!

Kanske skriver mer ikväll, får se om det hänt nått skoj! =D
Hejdå //TheStarA


Mina inlines ;)

12 April (Sandras dag fortfarande) xD

Hejsan svejsan idag har det varit fint väder i princip hela dagen, jag vaknade vid 12 tiden och klev då upp. Gjorde inte så mycket då, gick typ direkt ut och satte mig med mamma och Jaro i solen. =) Väldigt härligt, efter ett tag som kom ju även katterna och njöt av solen ^^ hahah
När klockan närmade sig 14.00 så gick jag in för skulle se  bronsmatchen i VM mellan Sverige-Finland (i hockey för er som inte vet, damerna) men det gick ju inte direkt så bra för dem..=/ Men jag kollade tills det blev 2-0 och sen gick jag ut igen...ingen vidare fán men men =P hahah men jag gick och kollade igen när de hade blivit 2-1 men sen gjorde ju Finland mål igen och då struntade jag i att kolla mer, eftersom det var så fint väder!
Sverige förlorade ju tillslut med 4-1, men det är bara att komma igen till OS nästa år! =D

Istället för att sitta ute och slappa i solen, så gav mamma förslag på att vi skulle kunna åka lite inlines, så då gjorde vi det..=)
Blev 1 mil vi åkte, lagomt för första åket i år! =) Vi åkte på 45 min, så vi var rätt nöjda också med tiden! =D
Men nu ska jag inte tråka ut er mer med mitt skrivande utan bilderna som ni kommer få se nedan, får tala för sig själva! =D


Jaro busar i det lilla av snön som finns kvar =)


Sixten posar inför kameran som alltid! ^^


Rolig bild som jag tycker blev ganska bra iaf =)


Finns ju vissa som inte fattat att det är slut på skotersesongen =P


Denna bild på mig och Jaro får avsluta dagen =)

Ha det bäst! =)

//TheStarA




Sandras dag!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN, DU VET ATT DU ÄR EN AV MINA NÄRMASTE VÄNNER <3

Hoppas du får en bra dag!
Kram Amanda


=D


WE =D

11 April

Tjo hejsan på er! =)
Idag har jag inte gjort mycket, typ sovit och slappat, men även åkt på en riktig lerväg kan jag lova! ^^
Men har även knäppt lite kort idag, så tänkte lägga in några nu =)
Ha det bäst ikväll också :)

//TheStarA


Jaro =)


Alla samlad på en bild ^^


Ganska nice va? =)


Denna soliga bild får avsluta denna dag =)

10 Apirl

Tjabba tjena halo! =)

Haha måste bara berätta hur jag vaknade imorse! Jag har typ 4 tavlor som hänger på väggen bakom sängen (alltså på väggen, mot där jag har mitt huvud) och jag vaknade av att en åkte ner och rakt in i sängen så det smällde till ashårt, hahahaha jag trodde jag blev skjuten eller nått så jag hoppa rakt upp... och mamma kom in och säger: -Vad händer? hahahah gu va jag skratta då xD


Vad gör allt folk på en sån här "långfredag" då? =) Själv har jag inte gjort så mycket, vaknade typ vid 9 men låg kvar i sängen till 10.30 för orkade inte kliva upp=P hahah Efter det har jag typ gått och hämtat Jaro, ätit lite frukost och nu sitter jag här och degar.
Ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra eller jo just ja ska följa med när vi skjussar mamma på dans, fast bara som sällskap för pappa när han måste vänta..för av någon anledning skulle inte han dansa =P hahah och inte jag heller, bara så ni vet!
Är det nått jag tycker är tråkigt så är det att dansa, inte bara för att jag inte kan utan också att det är allmänt tråkigt^^ Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, jo kan ju meddela att jag som skulle vara så duktig att vara ute och springa 3-4 gånger har gått i kras för tillfället för har ont i halsen =( Så det är lite jobbigt att man inte kan träna!

Men nu ska jag göra nått annat, vet inte vad men någonting hittar jag säkert på =P
Ha en bra Påsk! =D

//TheStarA


Haha just ja jag måste städa min brorsas rum, eller ja måste och måste men jag får 100kr för det, så det är lätt värt det! =D


Hahah ny bild på mig xD hhahaha man måste bjuda på
sig själv nu när det är påsk! =)


Kvällen =)

Tjo har börjat tycka det är roligt att blogga igen, så nu måste jag ta igen lite av det jag missat xD

Ikväll så var jag, mamma och pappa bort till Caroline för att fria henne, det var roligt att hon gillade presenten (hon fick senaste Escada sommardoft parfymen) =) Sen var det väldigt gott fika och kan säga att samtalsämnerna varierade väldigt mycket xD hahahah ingen kommentar på vissa^^

Men nu är jag iaf hemma, och har nyss varit och gett mina hundar, eller ja mina och mina är det väl inte men men =P
Så nu vet jag inte vad jag ska göra, sitta här en liten stund och sen blir det nog till att gå upp och lägga sig =)
Har inte något mer vettigt att skriva så vi hörs! =)
Tjadå!

//TheStarA

Kan ju bjuda på några bilder på "mina" hundar =)


Pricken <3


Birk <3


Jaro <3


9 April

Tjoo!
Idag har man tagit en ordentlig sovmorgon, det är ju ett måste på första dagen på ett lov xD  Har inte gjort så mycket annat som är att berätta...men igår så fyllde ju min kära kusin 16 år! =D Stort GRATTIS till henne! =) 
Ska till henne ikväll för att fira henne och sånt, så det blir roligt, har inte träffats på evigheter känns det som.. =P
Vad ska ni göra idag?

Jo just ja igår så var det 13 VECKOR sedan jag sluta äta godis och sånt, asnöjd! =D
Kan bara säga att det gett resultat och det är asroligt! =D
Men nu ska jag dra, ha det bäst! =D

//TheStarA


Tummen upp för detta inlägg! =)


Bilder från vintern -08 och -09 =)

Hej har inte så mycket att göra och nu när det börjar gå mot våren så kanske de finns vissa som längtar tillbaka till den riktiga skotersesongen?? =D Så här komner lite bilder, titta och njut! =)


Mycket snö!!!! <3


Haha vart tog Malin och Issa vägen?


Sixten och Tufs har gått från kattungar till vuxna =-)


Pimpling med Issa och Malin =)
'

Någon som blev nöjd iaf! =D


Sandra tittade ju upp också...

...men hon åkte ifrån mig ganska snart =/ xD



Caroline blev ju lucia också! =D


Denna bild får avsluta detta ihopklipp av bilder! =)

Ha det bäst för det kommer jag ha! =D


7 April

Hej, är på jätte bra humör nu och har varit det nästan hela dagen, eller det har jag varit hela dagen men har varit trött senare på dagen. =P
Idag har jag haft, biologilabb,vanlig biologi lektion och här håller vi på ett projekt just nu (inte så jätte kul,men funkar),idrott på den hade vi kondition+ styrka (det var faktiskt roligt) och sen till sist hade jag bild (på den vart det inte mycket gjort, men var bara för att jag var så trött) ;) hahah
Sen hände det inte så mycket roligt på skolan. =P

På bussen hem så satt jag med Jennie och hon håller på att läsa Twilight (eller hur det stavas) på engelska även fast hon läst den på svenska, hahah du är rolig du. När vi kom hem och jag skulle kliva av fick hon följa med in för hennes hämtning var lite sen, men det var ju bara roligt! =D Vi kollade lite på bygglov och snacka lite kort innan hämtningen kom^^ haha
Efter det så har jag i stort bara suttit med läxor i nästan 2 timmar (Y) Har gjort lite kemi uppgifter och typ 1.5 sida i matten (H) Riktigt stolt, men vi jobbar ju så fort i matten så är bäst man försöker hänga med så bra som möjligt iaf ;) haha

Nu ikväll vet jag inte vad jag ska göra...men sitta här ett tag kanske,sen händer inte mycket mer för är ganska trött så blir nog en tidig kväll (i mina mått) xD haha

Vad ska ni hitta på ikväll??? =D

Ha det bäst iaf! Kramen banan // Eran StjärnA *


Har som sagt brist på bilder, men
tycker inläggen blir så tråkiga utan.
Så tar en från google =)

6 April

Hejsan, kan inte fatta att det redan är den 6 April, fattar inte vart början av år -09 har tagit vägen. Tycker nyss att det var Julafton och nyår och allt det där. Men bara att ta livet som det går, dröjer väl inte länge innan man gått ur gymnasium, helt sjukt! =P

Idag har det varit en jobbig dag som sagt, för hade ju nationella prov i engelska, muntligt. Det gick asbra tror jag iaf =D
Sen efter skolan har jag tagit det lugnt ett tag och sedan så började jag skriva klart novellen till svenskan. Så nu är jag klar med den och det är jätte skönt att den är gjord!!! =D
Hur har ni haft det idag då? =)

Men nu orkar jag inte skriva med för har suttit med novellen i drygt 1 timme=P
Ha det bäst // TheStarA



Brist på bilder! xD


Söndag...

Hej, jag har kommit fram till att det ända som är bra med att det är söndag idag, är att då kommer man närmare påsk- och sommarlovet! =D Men jag hade gärna haft en bättra dag imorn för har muntligt i engelska nationella...det gillas inte på min front, vet inte vad man ska prata om men har en känsla att det kommer bli tråkigt! Hoppas att det kommer gå bra iaf, ska göra mitt bästa gick ju bra i 9:an så får hoppas på samma nu^^ haha xD

Men efter imorn är det bara 2 dagar kvar innan det är påsklov, men vissa har det ju redan och jag tycker det är stört att inte alla skolor i landet har lov samtidigt, för man kan ju ha kompisar i söder om man bor i norr eller tvärtom och då kan man bara typ träffas på sommarlovet=O och det är dåligt!  Men är väl så här bara för att det inte ska bli kaos i fjällen...men men=P
Eller vad tror och tycker ni?

Nog pratat om detta, nu ska jag bara skriva lite kort om vad jag hunnit gjort idag.
Klev upp vid 12 tiden, för tog sovmorgon idag för igår vakna jag själv av någon anledning klockan 8, men sov vidare till 9 igår innan jag klev upp.
Men men åter till denna dag, när jag klivit upp gjorde jag inte så mycket men efter ett tag så tog jag mig i kragen och sprang 3km, faktiskt ganska skönt och det behövs verkligen! xD =D
Efter det har jag inte gjort så mycket, typ badat och nu sitter jag här och nördar men måste snart gå och plugga lite matte....suck!! Aja ha det bra! =D

Kramen bananen!


Tänk om man skulle vara där och springa!! =D

TJAAA! =D

Hejsan allihopa, har inte orkat skriva på ett tag nu. Men nu skriver jag iaf och idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, men igår var jag på grillfest här hemma nere vid sjön. VÄLDIGT ROLIGT VAR DET! =D hade ien kamera med mig så har inga bilder från detta, så smart som man är =( Aja får överleva ändå =P hahah
Ikväll så ska jag bara ta det lugnt tror jag, kanske ska kolla på robinson...någon annan som ska det?? =)
Riktigt fint väder också idag så det är toppen =D
Men nu ska jag inte sitta här längre, så blev ett kort inlägg men alltid nått^^