Sitter på Arlanda

Tjabba!
Tänkte bara skriva kort att nu sitter jag på Arlanda och väntar på att klockan ska bli 06.25 för då lyfter jag från Sveriges mark tillsammans med mamma. Längtar väldigt, men lär  bli en lååååååååång väntan... men det sägs att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Nej nu ska mamma in på internet, men ha det bäst för det kommer jag ha, hhahah och Sandra jag ska tänka på dig när jag ligger på playan med solen stekandes xD hahhahah

Kommer nog inte blogga något under tiden jag är i Kroatien.

TheStarA

21 Juni

Hejsan svejsan!!
Idag har det varit otroligt härligt väder, sol hela dagen och den är fortfarande uppe på den ljusblåa himlen! Äntligen säger jag bara till att sommaren är här! Idag så har jag bara legat och solat, skjutit några skott med hockeyklubban och otroligt nog satt skotten kvar! =D Mer än det har jag inte hunnit, eller jo ikväll har jag varit ner till sjön och jag knäppte några härliga sommarbilder, så tänkte lägga upp några här.

Ikväll tänkte jag kolla på fotboll mellan Italien-Brasilien, själv hoppas jag på att Brasilen vinner!!
Nej nu ska jag gå ut, för är så härligt väder!
 
Just ja på onsdag åker jag och mamma till KROATIEN!!!! =D LÄNGTAR!!!

Här kommer några bilder! =D

Seeee you!

TheStarA


Så här varmt var det i badtunnan som är utan vatten =P


Sixten tyckte det var varmt!


Fotboll är roligt.


Midsommarblomster tror jag att dessa heter :P


Härlig bild <3


SOOOOMMMMAAAARRR! =D

Midsommarafton! =D

Äntligen är den här, ska vara hos min farmor som sagt. Hinner inte skriva mycket för måste göra mig i ordning!
Vad ska ni göra idag/ikväll då? =D
Jag ska äta gott och säkert någon slags frågesport eller nått, inte vet jag men roligt kommer det bli!!! =D

Have a nice Midsommarafton !!  Hahah lite roligt ska det vara! xD

TheStarA


Längtar tills man slipper frysa sönder när man badar xD
Ha en trevlig midsommar, för det kommer jag ha !! =)

18 Juni

Hej på er som inte har ont i ryggen! =P haha

Jag har som sakt ont i ryggen för tränade med laget idag för första gången på aslänge, roligt var det och det var styrka i gymmet som stog på schemat! =D Riktigt roligt var det, även fast nån övning på slutet var jobbig!! ;)
Vi tränade ben idag, men jag har mer känning i ryggen, hahah inte bra det men är nöjd med träningen iaf, första gången som jag har lyft vikter så jag är som sagt nöjd över hur mycker jag orakde, även fast jag fick bakvikt en gång,hahah måste sett roligt ut xD

Ja vad har jag mer hunnit gjort idag...? Jo just ja har jobbat hos min bror en liten stund innan jag och pappa var tvungen att åka in till stan för skulle på synkoll, den gick galant och det är ju tur det, kollade synen för ska skicka in det så jag kan ta motorcykelkörkortet!! =D Så blev väldigt glad över att det gick bra. Nå annat har jag inte hunnit med idag, dagarna bara rinner i väg men som tur är så är det lååååångt kvar innan skolan börjar!!! =D
Men skulle ju inte sitta fel med att få lite värme och sol!!!!! Det är efterlängtad, men jag åker till Kroatien med mamma på onsdag så då blir det iaf sol!!! Längtar asmycket!!! =D

Nej nu ska jag kolla på tv eller nått, ha det bra ikväll!! =D
Får se om jag skriver nått imorn, ska till farmor imorgon kväll och vi blir typ 28 st ! =O ASKUL!! =D

TheStarA


Ganska cool bild iaf, bättre än ingen xD



16 Juni

Tjabba tjena halo!

Vad har jag hunnit gjort idag är frågan som alla ställer sig, ellerhur??  Ja det jag har gjort idag är jobbat, kollat på fotboll, spelat fotboll, suttit här vid datorn och även knäppt lite kort! =)
Har inte så mycket att skriva så tänkte bara lägga ut lite kort som jag knäppt nu ikväll, men det var ju bra att Sverige vann ikväll mot Vitryssland!!! =D

Här kommer några bilder, titta och njut! =)

Have fun

TheStarA


Ganska cool =)


Äkta sommarbild! =)


Denna bild blev grym ^^ eller?? ;)

Sommaren 2009

Hejsan allihopa, tänkte skriva ett kort litet inlägg nu för har så fruktansvärt tråkigt, blir ju lite roligare iaf när man skriver ett inlägg.

Ja "alla" brukar alltid skriva en lista innan sommaren börja om vad de vill göra på sommaren som kommer, så tänkte faktiskt göra det nu, har aldrig gjort det men kanske är roligt inte vet jag. =)

SKA / VILL GÖRA SOMMAREN 2009:

*
Gå på gatufesten.
* Åka till Kroatien.
* Åka 4 mil på inlines.
* Nöta vattenskidor så jag kan åka på en skida.
* Vara med kompisar
* Ta Mc-körkort
* Övningsköra bil
* Fira midsommar
* Knäppa riktigt mycket kort så denna sommar blir ihågkommen, för sista sommaren innan jag är 18!
* Träna så att jag får grym kondis till hockeysesongen börjar.

Ja detta var nog allt som jag kommer på just nu. Men är säkert mycket mer!!

Vad ska ni göra i sommar?:)

TheStarA


SOOOOOMMMMMAAARRR! <3

13 Juni

HEJ!!

Äntligen är det sommarlov, men vädret hade kunnat vara bättre men man kan ju inte få allt. Tänkte berätta vad som hände igår.

Var ju som sagt sista dagen i skolan för den här terminen och jag började dagen med att jag försov mig..kan det bli bättre? haha aja iaf så skjussade min brorsa mig till skolan, väl där på skolan så var det bara några som hade kommit men efter ett tag var det dags att gå till klassrummet och där väntade fika, som bestog av tårta och dricka.
Då hade klockan slagit 09.00 och det var bara en timme kvar tills vi skulle gå till aulan, hände inte så mycket i klassrummet, satt bara och fikade och pratade lite innan vi fick gå.

Väl inne i aulan fick vi titta på allt ifrån sång, dans, tal och mycket mer. Allt var inte lysande direkt men lite av det iaf och det var ju tur det!! =)  Det hela slutade 11.15 och då sa alla hejdå och en stund senare kom Lindahl och hennes syster och hämtade mig så jag fick lifta hem med dem! =D Det var väldigt snällt!
I bilen hem så retade jag och Lindahl hennes syster med att vi har SOMMARLOV nu, haha det var roligt!

När jag var hemma så hjälpte jag min bror en liten stund, men sedan gick jag hem och vart så himla trött så jag gick och la mig och vaknade 3 timmar senare! =P haha
Aja då när jag vaknade var det bara att kliva upp och göra mig i ordning, men innan det började min mobil ringa och vem var där om inte SANDRA, haha du är rolig du och känner mig lite dum som inte kunde snacka då men sånt är livet ibland^^

Efter ett tag hade klockan redan blivit 19.30 och då kom de första gästerna som skulle fira min bror för han fyllde 25 år för några dagar sedan. Kom fler och fler och sen var det roliga i gång, med mat, lite sång och även så kollade vi på en film från midsommar 2003, hahah och det var inte lite roligt att se hur liten man var då!!! xD hahaha
Allmänt annars så satt vi bara att snacka, och när alla gått kollade jag på film och sen var det sängdags!! =)

Nu ska jag göra nått, ingen aning vad men nått blir det säkert.

NJUT AV SOMMARLOVET!!!

// TheStarA


SOMMMARLOV NU!!!!!!!!!! =D


11 Juni

Tjo allihopa, har inte haft något att skriva om de senaste dagarna! :P

Men nu har jag!!!! För äntligen är dagen som jag längtat efter snart här!!! Imorn är sista dagen i första ring, helt sjukt vad tiden har gått snabbt, tycker det var ganska nyss som jag började, men känns därmot en evighet sedan jag sluta 9:an och det är bara 1 år sedan imorn...=O
Men någonting som är bra i år är att jag slipper har kryckor på årets avslutning, hade ju det förra året för då hade jag gjort illa knät, men i år är jag tvåbent igen xD =D
Idag har jag bara varit hemma och inte har jag gjort mycket, typ ingenting i princip känns det som =P Men imorn blir det börja klockan 9.00 och vara med klassen då 1 timme innan vi ska dra oss till aulan för nått, vet inte riktigt vad vi ska göra där, men lär ju vara nån sång och lite sånt, sång blir det iaf en gång vet jag iaf!! =)
Just ja nu har mamma bokat resan till Kroatien den 24 Juni, gu vad jag längtar, mindre än 2 veckor kvar!! Det är ju 2 och ett halvt år sedan vi var utomlands sist och då bar resan till Thailand och hoppas att denna resa blir lika rolig,tokig och varm! =)

Onödigt vetande är detta, men vill skriva det ändå för är glad för det, på ca 3 veckor har jag ökat för att hålla min egen kroppsvikt med 7 sek!! =D Märks faktiskt att jag blivit starkare i armarna och det är ju bara bra! =)

Nej nu ska jag inte skriva mer, utan försöka hitta på nått så att jag blir trött, för annars kommer jag aldrig kunna sova ikväll!!!
Får se om jag skriver nått imorn, kanske lite men ska ha fest för min bror som fyllt 25 så får se om jag hinner på dagen kanske =)

Ha det great

TheStarA


Hahah Sixten du är så snygg! ^^


Så ser jag ut, mina ögon ser lite crazy ut men sånt får man leva  med =P

7 Juni

Tjo igår så firade jag nationaldagen genom att spela brännboll, grilla och mycket mera.
Var riktigt roligt faktiskt, orkar inte skriva nått speciellt om gårdagen, men som sagt vi spelade brännboll och det var väldigt roligt även fast det regnade lite grann och så småningon så kom det en ordentlig skur så då tog alla regnskydd!=)
Gjorde ni igår då? =)

Idag så har jag därmot inte gjort mycket, somnade kanske vid 3 tiden inatt och klev upp 13.00, haha japp jag kan sova länge jag. Sedan så har jag inte gjort så mycket, men kollade på finalen i tennisen, synd att inte Robin vann men han är grymt bra ändå!!
Alldeles nyss var jag ute lite och knäppte lite tråkiga kort, hahah sånt gör jag när jag har tråkigt, alltid nått iaf så här kommer några bilder! =)

Just ja jag har ju även muntligt prov på tisdag i biologi, lär ju vara ensam i hela Sverige som har prov sista veckan....lärarna planerar nå otroligt dåligt!!!!!! =(
Aja nu ska jag göra nått annat...så hejdå.

Ha det bäst

TheStarA


Har man lite att göra, så har man ;) hahah
Det är jag om ni inte ser xD


Hahaha fin bild (Y)


Blommorna på äppelträdet har ju slagit också!! =D

5 Juni

Tjo allihopa, idag blir det ett gladare inlägg än igår! =)

Idag hade jag som sagt prov i samhälle och otroligt nog tror jag faktiskt att det gick bra!! Efter det väntade jag på att några i klassen skulle bli klar med provet så vi kunde gå och äta, ja och efter typ 30 minuters väntan var det äntligen dags för lunch, höll på att hungra ihjäl, har ingen aning varför men så var fallet! =P
Ja på lunchen hände inte så mycket, några som hade drama var lite smått nervös för de skulle spela upp någon pjäs eller vad det var, men själv hade man slutat!! =D

Satt kvar på skolan i ca 20 minuter innan jag började GÅ in mot stan, väl inne i stan stötte jag först på Pia (en lagkompis) riktigt trevligt för var ju som sagt ett tag sedan =)
Efter det började jag gå mot mammas jobb och tillslut så möttes vi och vi gick då runt på stan i ca 3 timmar innan vi tog bussen hem, mamma köpte en tröja, ett linne och en bikini till mig!! =D Glad för detta för behövde verkligen bikinin iaf för min gamla glömde jag på badhuset för ett tag sedan =P hahahah jag är så duktig!

Men nu är jag hemma iaf och sitter här och skriver, men funderar även på vad jag ska göra ikväll, men blir troligvis som vanligt att bara ta det lugnt och sitta här och kolla på Talang, är det bara jag som tycker det är bra eller?? =O
Men just precis nu vet jag inte vad jag ska göra...... hmm kanske ska gå och knäppa kort på det jag fått och lägga in här..? Japp det gör jag!!! Hahha har ni tänkt på att man får de bästa svaren om man frågar sig själv?? =) hahah lät lite knäpp där, men kanske är det :O  om jag är det är det bara att leva med =)

Just ja kan berätta att imorn ska vi ha typ brännbolls turnering eller vad jag ska säga, askul längtar som attan!!! =D
Hoppas det blir mycket folk! =)

Men nu ska jag göra nått, ha det king ikväll =) 

See You 
TheStarA


Bikinin =) 


Tröjan =)


Linnet =)

4 Juni

Tjo vill bara skriva ett kort inlägg för har prov imorn så borde sitta och plugga nu........=(

Men alltså jag vill bara att skolan ska sluta nu så jag får börja komma igång på riktigt igen med träningen, helt sjukt har inte träffat alla i laget på hur länge som helst!!!! Men snart blir det hoppas jag har ju sista provet på tisdag så då nån dag efter det hoppas jag på att få träna igen...lär ju ha tappa en del även fast jag har tränat lite själv, så det känns tungt men men bara att kämpa!!!!

Idag har jag haft matte, svenska och kemilabb...haha gjorde inte så mycket under hela dagen men var ju där iaf, är ju nästan slut nu som sagt!! Har bara 4 dagar kvar med lektioner nu!!!! =D Längtar som attan!! =D

Nej nu ska jag plugga på världens tråkigaste och drygaste ämne...japp ni gissa rätt SAMHÄLLE!!!

Ha det bra

TheStarA


VILL BÖRJA TRÄNA IGEN!!!!!!
PROVEN FÖRSTÖR ALLT!!!!!

2 Juni, bara 8 skoldagar kvar!!! =D

Hejsan hoppsan!!

Vill bara tillägga innan jag börjar att idag är det prick 1 månad sedan jag fyllde år!! xD Bara 11 månader kvar innan jag blir "vuxen"...
Hahah men tillbaka till vad som har hänt denna dag.

Ja som sagt åkte till sjukhuset för att möta Evelina i morse (en i klassen), för hela NV-programmet hade utedag. När jag hittat rätt på Evelina gick vi och satte oss för att vänta in folk från klassen som skulle utföra diverse saker inom temat "röra på sig", hahah det där temat hitta jag på själv men strunt samma =P
Dagen i sig började alltså men en stafett mellan alla klasser och om jag ska vara ärlig så vet jag inte vem som vann men tror vår kom 5:a av 8:a kunde ha gott bättre, men kunde även gott sämre! =)
Denna dag var riktigt rolig, efter stafetten var klar delades alla klasser in och blev tillslut 8 lag eller vad jag ska kalla det och vi alla skulle göra olika uppgifter tex. kasta pil, flytta 6 personer som stog inne i en cykelslang med förbundna ögon och en som guideade oss en speciell väg genom skogen, hahahh själv var jag en av dessa 6 personer, var ganska roligt faktiskt, men orkar inte skriva så detaljerat för då blir det bara segt att läsa!! =P

Nej nu ska jag inte tråka ut er mer, men ikväll ska jag kolla på vårshowen som min kära kusin Caroline är med i eller ja hela hennes klass vill säga =) Så det ska bli skoj!!! =D

Tjarå!
//TheStarA


Brist på bilder!! ;) Men denna får duga! =)

SNART ÄR DET SOMMARLOV!!!