12 December

Tja, egentligen är det 13 december men strunt samma!!! ;)

Idag har jag spelat match och vi vann med 6-0 och det var kanon kul, dock var inte jag så bra men blir bättre imorn för har match då också!! =D Längtar och är peppad redan nu och vi ska slå dem, skulle vara härligt med 2 vinster som sagt!
Annat jag har gjort idag är att Caroline kom hit en stund och det var trevligt för har inte träffat henne på evigheter, sedan efter ett tag gick jag en bit med henne hem.
När jag kom hem satt jag mig vid datorn och nu sitter jag här och ugglar, men måste sova snart för som sagt har ju match imorn!!

Men snart är det ju jullov, men har ändå träningen men skönt att slippa skolan!!
Igår hade jag även Rex inne, han som var valp i somras och nu när jag satt och kolla på lite kort så slår det mig att han har blivit sjukt stor...ni ska få bildbevis här nedan!!;)

Men först måste jag berätta att jag ska börja skriva en bok om min kära vän Sandra och den ska hon få av mig när hon fyller 20 år, är helt seriös jag driver inte med någon, så ska alltså skriva i den i 4 år!! ;)

Men nu får ni ha det bäst, Sandra vibbar mig på msn hahah så måste sluta skriva!!! xD

TheStarA


7 Juli 2009


11 December 2009, lite skillnad?? ;) Älskar han iaf, hur snäll som helst! <3


4 December

Hej ni få som fortfarande går in och kollar på min blogg! :O ;)
Var ett tag sedan jag skrev här....har inte orkat... vet inte varför, men nu skriver jag ju iaf och det är ju bra det, eller? :)

Idag har jag kollat på idol också, som alla vet var det ju Calle och Erik som gick vidare! Det hoppades jag faktiskt på, vet inte varför men var ett svårt val för alla är ju grymma, men jag tror iaf att Erik vinner hela skiten!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva...hmm ja just ja snart är det ju jullov och gud vad jag längtar!!!!!!! Känns iaf lite som jul nu när det har kommit lite snö och är lite kallare ute =D Älskar vintern och kommer alltid göra det!!!! =D

Nej nu vet jag inte vad jag ska hitta på, ska nog gå och lägga mig snart för har match imorn och på söndag och vi måste vinna båda och hoppas jag gör någon poäng också, för är lite trögt på den fronten!!!! =D

Ha det bäst

TheStarA


Vill vara brun igen!!!!!! :O :P